Zoek met AI op een nieuwe manier naar belangrijk beleid, ontvang samenvattingen en notificaties. Meer op de hoogte van beleid, in minder tijd.
Probeer voor €1Direct toegang, geen verplichtingen, eerste 2 weken voor €1.
Nederlanders consumeren te veel zout, vet en suiker. De Nationale Aanpak Productverbetering helpt fabrikanten gezondere producten te maken. Dit rapport stelt grenswaarden voor diverse voedingsmiddelen vast.
Nederlanders hebben gemiddeld een te hoge inname van zout, verzadigd vet en suiker, vooral door bewerkte voedingsmiddelen. In 2022 start de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV), bedoeld om de samenstelling van deze producten te verbeteren door fabrikanten te stimuleren minder zout en suiker to...
Krijg direct toegang tot alle AI-samenvattingen en features. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.
Deze samenvattingen zijn automatisch gegenereerd door AI. Controleer altijd de originele tekst voor de meest accurate informatie. Fouten gevonden? Neem contact op .
2021-2022
Nieuwe criteria voor productverbetering
Tweede Kamer
2
-1
None
d6c924b6-f799-4ec6-8bdf-63efde0df0b9
Als BeleidsRadar gebruiker krijg je toegang tot vergelijkbare documenten die relevant zijn voor dit beleidsstuk. Probeer BeleidsRadar vandaag nog voor slechts €1 voor de eerste twee weken.